O Nama

Evozilo doo je kompanija sa sedištem u Beogradu specijalizovana za pružanje usluga savetovanja i izrade projekata sistema elektromobilnosti, i prodajom električnih vozila, elektro punjača i drugim uslugama vezano za elektromobilnost.

Registrovani smo za obavljanje poslova projektovanja, nadzora i savetovanja svih vrsta elektromobilnih projekata. Kompanija podstiče održivi razvoj, zaštitu životne okoline kao i korišćenje obnovljivih izvora energije.

Evozilo je ekskluzivni zastupnik velikog broja poznatih svetskih marki i proizvođača električnih vozila. Naš portfolio vozila kreće se od jednostavnih trotineta I bicikala do teških teretnih vozila za industriju. Sva naša električna vozila izrađuju se po zahtevima klijenta I uslovima buduće eksploatacije, a veliki broj njih može biti osposobljen za korišćenje u javnom saobraćaju.

Takođe smo razvili sisteme kojima pomažemo Našim klijentima da efikasno koristeći sistem zakupa, privremenog korišcenja ili na principu pre-paid/post-paid usluga.

Pod pojmom komercijalizacije podrazumevamo uspostavljanje automatizovanog sistema naplate korišćenja e-flote. Prednost električnih vozila je njihova upravljivost i kontrola sa daljine, kao I primena najnovijih IT tehnologija. Mi smo integrisali IT komponente u vozilu sa sistemima koji se koriste u za automatizaciju najma i naplate usluga.